LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

Vse se je začelo, ker sem želela biti odgovorna mama...

Ko enkrat postaneš mamica, si želiš le eno: da tvoj princ ali princeska dobi le najboljše ...
 

Moji princeski so se zaradi pleničk ves čas ponavljali plenični izpuščaji… Zato sem vsak dan iz lekarne nosila domov antibiotična mazila, ki pa imajo cel spisek možnih stranskih učinkov. To pa se mi ni zdelo OK!

Želela sem biti odgovorna mama in ker sem že od nekdaj rada brala in se izobraževala o naravnih sestavinah … sem se odločila, da naredim svojo naravno mazilo. Opravila sem tečaj aromaterapije in poiskala vrhunska masla in eterična olja terapevtske kakovosti, ki so bila povsem varna za mojega dojenčka. Tako je nastalo moje prvo mazilo, ki je pozdravilo ponavljajoča vnetja moje princeske - RashBalm Baby. V tem času sem se seveda družila z veliko mladih mamic, zato sem kremico z veseljem delila tudi z njimi. Ker so bile nad pozitivnimi učinki naravnost navdušene, se je začela moja pravljica SkinFairytale.

Danes se na žalost vedno več otrok srečuje s kožnimi boleznimi.

Med njimi je najpogostejši atopični dermatitis. Ker se je s to težavo pri svojem otroku spopadala meni zelo ljuba oseba, sem se odločila pripraviti tudi mazilo, ki bi lajšalo stanje njenega otroka.

Ni bilo lahko.

Atopični dermatitis je kompleksna kožna bolezen, ki zahteva celostno zdravljenje telesa, od znotraj navzven. Eno brez drugega ne gre. A po dolgem obdobju preizkušanja naravnih sestavin, sem končno našla odlično kombinacijo, ki zdaj pomaga številnim malčkom po vsej Sloveniji.

# Sprva sem mazila pripravljala ročno, ker pa mi je pisalo vedno več mamic, sem se odločila, da recepturo prenesem v poseben laboratorij. Poiskala sem usposobljeno ekipo, s katero zdaj ustvarjamo kakovostne izdelke in mazika obogatena z aktivnimi sestavinami in naravnimi vlažilnimi sredstvi. Tako so nastali unikatni balmi, za katerimi stoji strokovna ekipa.

Zdaj imamo vse od naravnega balma za male ritke, pa do terapevtske linije za otroke in odrasle. Vse naše sestavine so neoporečne, izdelki ne vsebujejo sintetičnih sestavin in v nobenem pogledu ne ogrožajo človeka, narave in živali. Delati nekaj s srcem in ljubeznijo je res nekaj najlepšega. Vsi pričarani nasmehi na obrazih otrok in mamic, pa je najlepša potrditev, da delamo nekaj dobrega.

Svojo pot sem začela, ker bi rada z mazili pripomogla k ozaveščanju o naravi negi kože, brez stranskih učinkov. Rada bi pomagala vsem slovenskim družinam, ki iščejo naravno lajšanje kožnih težav, ne da bi jim bilo potrebno takoj posegati po dermatoloških kremah, ki tanjšajo kožo, vodijo v daljše zdravljenje ali celo zasvojenost kože.

Verjamem v moč narave in vem, da bodo naše kremice v tvoj dom prinesle čarovnijo.

Postani del zgodbe SkinFairytale in si poglej vse naše izdelke tukaj.

#
Katarina Fajfar
ustanoviteljica naravne kozmetike SkinFairytale
Iskreni do vas
in vaše kože
 • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
 • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
 • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
 • Naravno ne pomeni vedno varno!
  Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)