Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

Živijo, sem Monika, dodatna pomoč družinice SkinFairytale

Ko sem s Katarino prvič klepetala po telefonu, sem vedela, da je najina energija res nekaj čisto posebnega. Nekakšen trenutek, ko se ti zdi, da nekoga res že zelo, zelo dolgo poznaš (poudarek na res že ZELO dolgo). Tako, čisto vse ti je jasno. Tudi to, da samo ena ura pogovora resnično ne bo dovolj, za naju zagotovo ne ☺. Kljub vsemu času, ki sva si ga posvetili, mi ni žal ene same sekunde najinega pogovora, saj sva skupaj odkrivali nov svet in prišli do točke, da moje delo za SkinFairytale ne bodo več samo fotografije, ki jih pripravljam za Instagram in Facebookovo galerijo, temveč tudi članki, zapisi na uradni spletni strani.

  

S svojim podpisom te bo na drugi strani čakala Monika, ki je najprej mamica, šele nato pride dejstvo 30+, eko, naravno naravnana, delavna, izredno marljiva, vztrajna na poudarku srčna, pa tudi kdaj občutljiva, sitna in utrujena, a večino časa energična in pozitivna.

Zame je to še en dosežek na moji poti, pri kateri si resnično želim biti del tistih, ki jih iskreno in iz srca podpiram osebno, preko svojega spletnega dnevnika. Da, tudi sama pišem, kreiram svojo zasebno zgodbo po imenu Sugarlove blog. Naravna, eko pot, na kateri odkrivam nove znamke, ljudi, njihove izdelke in jih s svojim glasom ponašam v svet, med tiste moje pristne bralce, ki me radi prebirajo. Prisežem, da imam res krasne punce, ki me rade prebirajo in mi zaupajo.

Na mojem spletnem dnevniku se izobražujemo, odkrivamo nove poti pomena beseda naravno, ozaveščamo. Vendar nikoli ne silimo, ne prepričujemo v nasprotno. Osebno si želim, da na svoji poti odkrivate točno to, kar želite, in da nikoli ne padete pod težo zasičenega trga, ki vam veli, kaj in kako je prav.

Tudi tukaj na spletni strani SkinFairytale v kategoriji (blog) boste skupaj z mano odkrivali lepe plati življenja, klepetali, bili sproščeni. Pogovarjali se bomo o temah, ki zanimajo mene, našo ekipo, vas. Skupaj bomo skrbeli za kožo, jo negovali, odkrivali sestavine, sveže nove izdelke. Ustvarili Lepotni leksikon od A-Ž, se ozaveščali o pomenu zaščite SPF, se dotaknili procesa staranja, ljubezen posvetili našim malčkom, vmes pa bili sproščeni in se posvetili tudi notranji plati našega telesa, po imenu duša, odkrivali sproščene tematike, ki vam bodo polepšale dan. Če potegnemo rdečo nit zgodbe, bomo ustvarjalni, poučni, srčni, iskreni in pristni.

Hvala, ker si boste za prebrane vrstice naših novih spletnih zapisov vzeli čas. Iz srčka upam, da vam bodo všeč.

Želim vam čudovit vstop v mesec marec in vam maham do prihodnjega tedna, ko bomo skupaj poklepetali o pomenu rednega čiščenja moje, tvoje, naše kože.

Uživajte, Monika CEO, avtorica nagrajenega spletnega dnevnika leta 2018 v kategoriji najboljši slovenski lepotni blog leta 2018/ Sugarlove blog

 

*fotografije/ @sugarloveblog

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)