Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

SKINFAIRYTALE POMLADNI TRENDI 2019

Pretekli teden v uvodu kar se vremena tiče nisem ravno blestela v smislu, da je vreme vrhunsko, maju podobno in spodobno.

Tudi ta teden žal nad vremenom nisem nič kaj navdušena, niti moje počutje ne. A, se ne dam. Za vsakim dežjem posije sonce. Vedno.

Kako se pa v teh deževnih dneh počutiš ti, tvoja duša?

Ko sem premišljevala s čim bi te presenetila v novem SkinFairytale spletnem zapisu sem se, odločila, da bo branje ob koncu meseca sproščeno. Ogromno vrhunskih objav smo prebirali v mesecu, ki se počasi izteka.

Skupaj smo spoznavale RenewCream, poklepetale o tem ali je zagorela polt zdrava polt in ob tem odkrivale nov lepotni bonbonček, KI GA MORAŠ preizkusiti (Chocotan Lotion) in prebirale vse pozitivne lastnosti novega After Sun losijona. Odlične vsebine, kjer ste lahko spoznale tri vrhunske izdelke.

Danes ti želim predstaviti 5 mojih naj, naj pomladnih trendov. Morebiti s kakšnim navdušim tudi tebe.

Različnih oblik, velikosti, naravnih materialov. Priznam, da je še nimam, so me pa popolnoma osvojile s svojo toplino in pridihom narave, ki ga nudijo.

Rumena. Barva, ki je doživela pravo razodetje. Nisem človek rumene kar se oblačil tiče, ampak ima neki poseben čar in moč. Jo upaš nositi? Mogoče jo upam to poletje nositi tudi jaz.

Barva leta. Living Coral, ten, ki kliče poletje in pričara pridih morja. Če se ti zdi, da jo je težko nositi kot del obleke, jo lahko nosiš na sebi s pomočjo SkinFairytale SOS balma.

Mazilo je namenjeno lajšanju kožnih sprememb, za suho in razpokano kožo, lajša nastanek kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih, kožna plesen, luskavica, primeren za lajšanje stanja kože pri pikih in ugrizih žuželk, uporabimo ga lahko pri nastanku mozoljev (odličen v kombinaciji z ZincBalmom), uporablja se ga lahko pri negi kože z atopijskem dermatitisom ali sindromu rdeče kože, deluje blago antibakterijsko. Njegov dizajn je oddet v prelep ten, ki ti bo priklical barvo leta.


Pridih skandinavskega doma. Belina, vpeta med sivo, črno in toplino lesa, s kančkom barve, brez. Skandinavski dom te očara s svetlobo, zračnostjo, odprtostjo, pasteli. Domačnost s pridihom modernega dizajna.

Monstera. Sobna rastlina, ki jo tvoj dom mora imeti. Preprosto čudovita.

Ti je kakšen izmed pomladnih trendov všeč? Želim ti, da se zadnji dnevi v mesecu maju prevesijo v sonce, da je tvoje počutje sreča, ki jo obdajajo dobri ljudje in lepi odnosi.

Maham, Monika CEO, avtorica nagrajenega spletnega dnevnika leta 2018 v kategoriji najboljši slovenski lepotni blog leta 2018/ Sugarlove blog

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)