LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

Prazna škatlica ali senzorična ropotuljica?

Danes pa malce drugačen blog.

Mnogi izmed vas še ne veste, da sem po izobrazbi vzgojiteljica predšolskih otrok. In hočeš nočeš, me bo to spremljalo vedno, ker to sem jaz. Tudi sama sem po duši igriva, nasmejana in en velik, velik otrok. Ustvarjala sem rada od malih nog in prav zaradi tega sem se odločila, da postanem vzgojiteljica, da to svojo igrivost prenesem na otroke in se brez obsojan pomešam mednje;). Kljub temu, da moje delo ni več v vrtcu, pa še vedno delam za otroke, kar mi je v veliko veselje in ponos.

Na idejo za današnji blog sem prišla zaradi sporočila stranke, ki me je spraševala, kaj lahko naredi iz škatlic, ker ji je tako hudo, da jih mora vreči stran. Ker vem, da ste moji kupci po večini starši, sem si rekla: “Zakaj pa vas ne bi spodbudila k ustvarjanju?” Za vaše malčke, za kvaliteten čas med vami in vašimi otroki. Kaj je lepšega in bolj dragocenega od časa, ki ga preživimo skupaj. Ko sem  dobila v roke svojo »niti ne tako malo« štručko, sem si rekla, da bom porodniški dopust izkoristila, kar se le da. Ogromno didaktičnih in senzornih igrač, sem ji ustvarila sama. Kasneje, ko je bila večja, mi je pri tem lahko že pomagala. Ustvarila sem  skupinico na FB »Mamice ustvarjajo z otroki«, ki šteje že preko 30.000 članov. Zakaj? Ravno zato, da bom lahko delila zamisli in ustvarjanja z vsemi mamicami. Toliko iger se lahko pripravi doma, bodisi iz odpadnega materiala ali materiala iz trgovinic za ustvarjanje.

Pa da preidem k bistvu…

Embalaže SkinFairytale lahko uporabite za nešteto didaktičnih, senzornih in družabnih iger. Prvo in zelo enostavno vam predstavljam danes. S tem vas želim spodbuditi, da embalaže ne odvržete takoj v prvi koš, ampak jo izkoristite za čim več dejavnosti in iger z vašim malčkom.

ROPOTULJICA

Potrebujete:

  • Prazno zunanjo škatlico
  • Lepilo
  • Škarje
  • Razne materiale: brusni papir, krep papir, alu-folija, vrvice, mehurčkaste ovojnice, blago…
  • Polnilo: gumbi, riž, makaroni, polenta

Stranice škatlice polepite z raznimi materiali, naj si bodo to koščki blaga, papirja…naj bodo različni (mehki, grobi, gladki, lepljivi, kosmati), tako bo otrok prepoznaval različne materiale in predvsem občutke ob določenem materijalu (senzorika). Notranjost  napolnite s polnilom po želji. Vsako dodano polnilo ima drugačen zvok, otrok spoznava ( tiho, glasno). Lahko se igrate tudi prepoznavanje zvokov, če imate več škatlic.

Želim vam veselo ustvarjanje, malčku pa zanimivo učenje preko iger. 🙂

Katarinca

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)