LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

NEGA KOŽE PO SONČENJU JE SKIN FAIRYTALE AFTER SUN LOSIJON

Draga bralka z veseljem bi ti rada sporočila, da ti maham v kratkih rokavih, z mislijo na poletje, dopust …

pa ne morem, me zebe, mrazi, še vedno nosim podloženo jakno, piha, moj um potrebuje sonce, vrt mi bo čisto pokončalo, počutim se, kot da je mesec november … ga prav lomi majsko vreme, a se ne dam. Proti naravi tako ne moremo v danem trenutku nič, samo počakamo lahko, da mine :).

Je res hecno obdobje, obdobje, ki nas uči, nas opominja, da še ne vemo vsega, zagotovo  vse z razlogom. Se spomniš predstavitve najbolj kulske sončne kreme, ki to v vsakem primeru bo, le za pikico bo drugačna, ker višje sile še niso pripravljene na ves trud, recepturo, želje, ki jih SkinFairytale s svojo sončno kremico ima.

Zaupam vam lahko, da je to poseben izziv, zelo težek in šele zdaj se zavedam, da je veliko lažje neko sončno kremo odkupiti in nanjo nalepiti nalepko svoje znamke kot pa izdelati svojo.

SkinFairytale močno verjame v svojo zgodbo, v to, da nas teden, dva, mesec dni, ko ji bo le uspelo ogledati luč sveta, ne popusti. In prav je tako. Če ne bo popolna to leto, prihodnje zagotovo bo.

Ti pa kljub vsemu mrazu lahko sporočim, da je še ena naša poletna novost že čisto pripravljena, da jo dodaš v svojo potovalno torbico, z njo lažje počakaš na našo sončno kremico, zaslužen dopust. Ima krasno poletno podobo, dobila je vse odobritve in kmalu bo na prodajnih poličkah.

Dobrodošel AFTER SUN, komaj smo te čakali.

Se je še kdo veselil obogatenega vlažilnega losjona z aloe vero, antioksidanti, hialuronsko kislino, d -panthenolom in mango maslom?

Je kdo rekel dišeč in omamen mango? 🙂

Kolikokrat se je že zgodilo, da si na svoj dopust pozabila vzeti kremo, losion, sprej s hladilnim učinkom, ki zvečer pomiri tvojo kožo. Zagotovo nekajkrat. AFTER SUN ti v tvoji potovalki ne bo zasedel veliko prostora, je ne bo popackal in bo lahko s tabo kjerkoli in kadarkoli.

Zagotovo te zanima, kakšen je njegov občutek po nanosu, čemu je namenjen, kdo vse ga lahko uporablja?

Formula je oblikovana posebej za obnovo kože po izpostavljenosti soncu. S svojo lahko in hitro vpojno formulo, ki izvira iz naravnih virov, je odlična nega za občutljivo kožo in dovolj nežna za uporabo cele družine. Da, tudi za majhne ritke, le to so nam še posebej pomembne in pri srcu.

Zaradi njegove lahkotne strukture in hladilnega učinka mentola se lahko uporablja na celotnem telesu in na kožo ne deluje komedogeno.

Naj te zamašene pore, mozoljčki ne skrbijo.

Nima močnega vonja, zato bo všeč tudi tistim, ki ste občutljivi na močne vonje in dišave.

Uporabite ga lahko za pomiritev opeklin, kot nego po sončenju, za ohladitev in takojšnje vlaženje kože. Kožo bo hitro pomiril in ustvaril prijeten hladilen učinek.

Pomembne sestavine, ki tvorijo izdelek AFTER SUN.

 

 

*

V AFTER SUN izdelku verjamemo, mu zaupamo in se veselimo, dne, ko ga boste uporabili. Zagotovo bomo veseli vaših mnenj, odzivov, le ti nam veliko pomenijo in nam pomagajo SkinFairytale zgodbo delati še boljšo. Hvala, ker vztrajate z nami, nam dovolite, da se razvijamo, popravljamo napake, se učimo in vneto čakate na vse novosti, ki smo jih pripravili za vas.

Vabimo te tudi k prebiranju še ene super pomladno- poletne novosti po imenu ChocoTan lotion, ki je del odličnega članka: JE ZAGORELA POLT ZDRAVA POLT? 

Maham ti s pomladno – zimskimi pozdravi s poletnim pridihom :).

Nam že slediš na naši FB  in IG strani?

Monika CEO, avtorica nagrajenega spletnega dnevnika leta 2018 v kategoriji najboljši slovenski lepotni blog leta 2018/ Sugarlove blog.

Grafika: @sugarloveblog

 

 

*Ker mazilo vsebuje eterična olja, lahko le ta pri občutljivih ljudeh  izzovejo elergijsko reakcijo. Zato svetujemo, da ob prvem nanosu naredite 24h test na koži. Če ni nezaželenih učinkov, losijon lahko uporabljate in niste alergični na nobeno  sestavino. Hranite izven dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod oskrbo zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Preprečite stik z očmi, notranjostjo ušesa in občutljivimi območji.
Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)