Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

MANGO MASLO

Gotovo vsi poznate čudoviti rumeno-oranžni mango sadež. Preizkusili  ste ga lahko  v smutijih, solatah in sokovih, zato veste, kako zelo super in sočen je. Ste kdaj preizkusili mangovo maslo? Veste iz česa je?

Sam sadež prihaja iz tropskega drevesa imenovanega  Mangovec iz južne Azije. Zaradi številnega zanimanja , drevesa sedaj sadijo tudi drugje, kot npr. v Indiji, Kitajski, Braziliji in Mehiki. Drevesa zrastejo do nekje 40 metrov višine z zelenimi listi in majhnimi belimi cvetovi. Sadeži dozorijo poleti, z značilnimi rumeno- oranžnimi sadeži.

 Ko ste sadežu izločili semena oz. koščice verjetno niste vedeli, da iz njih nastane maslo. Maslo lahko uporabimo kot alternativo običajnim maslom za kuho in pečenje in seveda na naši koži.

Mango maslo je mehko in ima nežen vonj, ki ni podoben vonju samega sadeža.

Ker se mango uporablja v podobne namene kot npr. karite in kakavovo maslo, le ta vsebuje se več  vitaminov in antioksidantov. Bogat je z visokimi vrednostmi vitamina C, A, palmitinsko kislino, arahidonsko kislino, linolno kislino, oleinsko kislino in stearinsko kislino. Prav zato je tako efektiven pri zdravljenju težav z kožo. Na kožo deluje pomirjajoče, protivnetno, zato je super za kožo, ki srbi in je suha. Primeren za lajšanje ekcemov, psoriaz, luskavice, pri  negi nosečniškega trebuščka in za lajšanje videza strij in še in še.

Zaradi visoke vrednosti vitamina A, spodbuja zdravo celično obnovo, kar pripomore k čvrstosti kože, zmanjšuje videz drobnih gubic in stimulira kožne celice, ki so pomembne za to, da koža izgleda čvrsto in napeto. Mango maslo kožo mehča in jo pomaga ohranjati gladko in voljno.

Čudovito mango maslo vsebujejo naslednji izdelki za nego kože SkinFairytale:

AtopicBalm, AtopicCream, ProtectBalm, RashBalm, ZincBalm

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)