LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

SKINFAIRYTALE NARAVNA MINERALNA SONČNA KREMA SPF 30

Ta veseli dan ali čisto prva sončna zaščita SkinFairytale kmalu prihaja na poličke. 

Zagotovo se spodobi, da uporabim #presrečna, #navdušena, #vesela in #ponosna.

Meseci trdega dela, razvoja, truda so obrodili sadove in kmalu, čisto kmalu vas bo Katarina razveselila z eno izmed težko pričakovanih novosti. Njena NARAVNA MINERALNA SPF 30 SONČNA KREMA SkinFairytale.

Odličen, preprost članek o pomenu zaščite SPF si lahko prebereš v prejšnjem blog zapisu TUKAJ, tokrat pa bomo skupaj odkrivale novo pridobitev družinice SkinFairytale.

Veš kaj, naj se ti še sveža in pripravljena, da jo spoznaš, mineralna sončna krema SkinFairytale predstavi kar sama.

1. Ponosna lastnica 100% naravnih sestavin.

2. Zagotovo ti bom všeč, če si ljubiteljica MINERALNE zaščite SPF na osnovi cinkovega oksida v nenanozirani obliki. Nanodelcev resnično ne potrebujem, saj z njimi ohranjam lepši in boljši morski svet. Morski biologi obožujejo mineralne zaščite brez nanodelcev, zato obožujejo tudi mene, saj pomagam ohranjati koralne grebene in druge ekosisteme.

3. Imam široki spekter zaščite UVA in UVB pred škodljivimi sončnimi žarki. Izredno pomemben dejavnik SkinFairytale sončne kreme. Uspešno prestani testi potrjujejo, da se lahko s primerno količino nanesene sončne kreme odlično zaščitite pred njimi.

4. Oksibenzon, Oskisalat, avobenzon, vitamin A, sestavine, ki jih ne vsebujem in si pred njimi lahko popolnoma varna.

5. Juhuhu, sem vodoodporna. Morje prihajam. Me prav zanima, kam vse bom letos odpotovala z vami na dopust? Komaj čakam, pa ti?

6. Sem varna in nežna, zato sem primerna za vse tipe kože, atopiki nisem pozabila na vas, nisem pozabila na občutljivo dojenčkovo kožo. Ker mi za majhne ritke res ni vseeno.

7. Sem nekomedogena, zato ne bom mašila tvojih por in povzročala mozoljčkov. Res rada podpiram lepo in sijočo kožo.

8. Ker vsebujem cinkov oksid in dodan bisabol, bom pomirila tvojo razdraženo, srbečo kožo in jo nežno negovala.

9. Obožujem živali, zato sem VEGANSKA in nikoli testirana na živalih. Zajčki so moji prijatelji.

10. Ker sem rada lepo oblečena je moja tubica iz recikliranega materiala. Vesela in ponosna sem, ker te bom razveselila s super airless sistemom na dozirko, ki ti bo omogočal čudovit nanos, brez packarije. Ker packarije pa res nimam rada, poleg tega pa želim, da moj nanos redno ponavljaš in me imaš brez skrbi tudi s sabo v svoji torbici.

11. Odlično dišim po figah in bezgu. Moj vonj je čisto naravnega izvora, primeren za Ecocert kozmetiko. Čisto veselje me je vonjati.

12. Sem odlična baza za tvojo tekočo podlago, čisto nič se ne bom pritoževala, če boš preko mene nanašala svoja čudovita ličila.

13. Si opazila note rjave in oranžne v moji super lepi poletni grafiki na vrhu strani? S tem ti sporočam v kakšne čudovite barve so me oblekli. Imam super osebnega oblikovalca, ki resnično ve kaj mi pristaja.

14. Za konec pa ti še sporočam prodajna mesta, kjer me boš našla. Imam veliko domov in veselim se, da me boš odkrivala na moji najljubši spletni strani www.skinfairytale.si, tukaj sem doma, poleg tega me najdeš v veliko krasnih trgovinicah in salonih po celi Sloveniji. Seznam nekaterih prodajnih mest preveri s klikom na tole super povezavo.

Sem ti všeč, bi me rada preizkusila? Prav kmalu boš skupaj z mano lahko, odkrivala zdrave plati sončenja. Tudi jaz se veselim, ker bom negovala tvojo kožo in jo ščitila pred prezgodnjim staranjem. Se vidiva, prav kmalu na tvoji koži. #vesela.

 

 

Se bereva v prihodnjem zapisu,

Monika CEO, avtorica nagrajenega spletnega dnevnika leta 2018 v kategoriji najboljši slovenski lepotni blog leta 2018/ Sugarlove blog.

Grafike, fotografija: @sugarloveblog
Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)