Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

NELI

Sem Neli – Kdo? Kje? Kaj? Zakaj?

Najprej sploh nisem vedela, da je Katarina ustvarila že celo vojsko izdelkov za kožo nagnjeno k atopiji, ampak se je vse začelo s pisanjem diplomske naloge ob zaključku študija iz kozmetologije. 

Mali nečak je v zgodnjem otroštvu imel zel hud primer atopijskega dermatitisa, ker pa z znanjem pridobljenim na faksu nikakor nisem znala pomagati svoji sestrični, sem se odločila, da bom znanje verjetno najlažje poglobila v diplomski nalogi, ki sem jo naslovila Nega kože dojenčkov in otrok z atopijskim dermatitisom. Med prebiranjem vseh izdelkov na tržišču, je mojo pozornost pritegnil izdelek naše znamke Skinfairytale, vsaka druga mamica ga je namreč predlagala v skupinah na facebooku. Ker si mamice želijo za svoje otroke le najbolje, sem sklepala, da očitno ta znamka vendarle ni le še ena v vrsti mnogih, neuspešnih v boju z dermatitisom. 

Lahko vam zaupam eno precej groteskno stvar. Med pisanjem diplomske naloge sem tudi sama dobila atopijski dermatitis. Velikokrat se pošalim, da sem se želela poistovetiti z dejansko problematiko in sem tako postala tudi sama borka proti tej kožni bolezni. Najprej sem mislila, da je samo neka reakcija, ki bo seveda v nekaj dneh izginila, ampak ni. Takoj sem pri mami preverila, ali sem imela atopijski dermatitis tudi kot dojenček in je to zanikala, potem pa sem ugotovila, da sem ga očitno pridelala zaradi stresa. 

Preko Cosmedoc.si sva s Katarino tudi prvič dejansko prišli v kontakt, vse se je zgodilo tako zelo spontano. Takrat sem tudi prvič preizkusila Atopic Balm in Atopic Cream, ki sta mi v vročih dneh v Barceloni, kjer sem opravljala magisterij, malo omilila nastalo situacijo, saj se mi je atopija pojavljala na več pregibih in velikokrat ponoči nisem spala, ker sem se samo praskala.

Postala sem zvesta uporabnica večine izdelkov iz linije ˝atopic˝ in kasneje tudi sama kontaktirala Katarino, ki mi je zaupala, da bi mogoče lahko prišla nazaj v Slovenijo, saj mi lahko ponudi nekaj, kar bi me uspelo zanimati – mesto v Skinfairytale ekipi. 

Kot prva Slovenka, ki je opravljala magisterij iz dermofarmacije in kozmetologije v Barceloni, ni bilo ravno enostavno; predavanja so bila izključno v španščini, vse je bilo zelo na novo. Opravljati smo morali obvezno prakso v kozmetičnem podjetju, jaz sem svojih 7 mesecev prakse preživela v BASF-u, zelo znanem podjetju s področja kemije, kjer sem delala v razvojnem laboratoriju. Končno sem uspela združiti teorijo s predavanj s prakso in videla, koliko časa in znanja je dejansko potrebnega, da nastane nek kozmetični izdelek, ki gre potem lahko na trg. 

Velikokrat mi rečejo, da sem zaradi izkušnje v tujini postala zelo neustrašna in si veliko upam. Sama raje odgovorim, da sem doživela veliko različnih stvari, pridobila ogromno izkušenj, se v mnogo situacijah znašla sama, da so potem neke stvari mogoče v mojih očeh lažje izvedljive. Vsekakor pa nisem nekdo, ki gre z glavo skozi zid, pač pa raje pregledam in analiziram stvari in se potem na podlagi tega odločim. 

Pri Skinfairytalu sem odgovorna za formuliranje novih izdelkov, pisanje blogov in drugih potrebnih stvari. Hkrati pa bom Katarini ves čas kot nekakšna desna roka. 

Imejte se lepo, 

Neli

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)