Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

JE ZAGORELA POLT ZDRAVA POLT?

Z veseljem bi ti rekla, da, ker vem, da vas je veliko, ki komaj čakate poletje, krila, kratke hlače, zagorel videz kože

tudi sama sem pred leti imela rada vse zgoraj naštete dejavnike, rada sem imela nekaj barve na telesu, da nisem bila ravno bledolična in bela kot sneg. Že dolgo več pa sonce ni moj najboljši prijatelj. Sončarica v času študija je bila dovolj, da sva ugotovila, da bova imela večni boj o tem, kdaj bom na soncu in koliko časa.

Zagorela polt JE poškodovana polt.

Posledice prekomernega sončenja niso nič kaj prijetne. Prezgodnje staranje kože, pigmentni madeži, pa tisti zvok nekje zadaj po imenu kožni rak … res ni vredno. Sonce je krasen dejavnik za brezplačen vir vitamina D, boljšega počutja, pa vendarle moramo z njim živeti v sožitju, ki ne pušča posledic.

Katarina ve, da je varna pot do zagorele polti lahko zdrava in preprosta, zato je preteklo poletno sezona ustvarila pravi poletni hit po imenu CHOCOLADKA, ki je bila hranljiva nega z visoko vsebnostjo jojobinega olja in skvalana. Uporaba Chocoladke je bila enostavna, takoj je nudila poletno zagorelo polt, je pa bila izdelek, ki je imela še veliko prostora za izboljšave.

Ker si tudi letošnjega poletja brez podobnega izdelka svoje zdrave zagorele polti niste predstavljaje in ker pri SkinFairytale upoštevajo vaše želje, je Katarina za vas ustvarila CHOCOTAN LOTION.

To je poletni hit, ki te bo 100% osvojil. Pa veš, zakaj?

Chocotan lotion je unikaten izdelek, ki na hiter, varen in zdrav način ustvari zagorel videz kože.

100% naravne sestavine, ki so primerne tudi za vse vegane, se lahko pohvalijo, da nimajo tistega klasičnega neprijetnega vonja, ki ga vsebujejo samoporjavitvene kreme.

Skrbi o sintetičnih barvilih, vonjih in sestavinah so čisto odveč.

Njegova posebnost ni samo hitro zagotavljanje poletno zagorele polti, temveč tudi nega kože. Le to Chocotan lotion navlaži in nahrani. Uporabite ga lahko tako na obrazu kot telesu.

Te skrbi tvoja občutljiva koža?

Naj te pomirimo. Vsebuje vlažilni skvalan, hranljivo jojobino olje, ki je po sestavi podobno kožnemu sebumu, ki ga proizvaja naša koža in je primerno tudi za občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Velik zaklad v sestavinskem sklopu je tudi bisabolol, ki deluje protivnetno. Negovalna olja, masla, antioksidanti, nevsiljiva naravna dišava, vas bodo ponesli v eksotične note in vam pričarale edinstveno izkušnjo.

Chocotan lotion je izdelek, ki se bo hitro vpil v tvojo kožo, ne bo puščal mastnega filtra, kar pa pomeni, da se boš lahko hitro in brez skrbi oblekla v svojo najljubšo poletno oblekico.

Naravni pigmenti bodo na koži ustvarili sijoč videz kože.

Odličen je za vse, ki ste ponosne lastnice svetlega do srednjega tena kože, vsem s temnejšim tenom pa bo na koži ustvaril prelep bronz sijaj, ki je nič manj kot poletni hit.

Kako ga uporabljam?

Popolnoma preprosto. Nanesi ga na čisto kožo, preveri ten, ki je nastal na tvoji koži, če si želiš še temnejši ten, nanos preprosto ponovi. Ko boš dosegla ten, ki si ga želiš, si odstrani ostanke losjona (voda, milo) iz rok in že si pripravljena. Ko pa si boš ponovno želela videti svojo pravo barvo polti, pa le pod topel tuš in tvoja prava barva je že tu. Hitro in enostavno.

V roke ga je dobila mini verzija mene, kaj pa zdaj?

Ker je tako zelo prijeten za uporabo in varnih sestavin te naj popolnoma nič ne skrbi, če se bo kdaj zgodilo, da bo tvoja mini različica tebe zagorela kot ti. Brez težav jo s pomočjo tople vode in gela za prhanje izperemo iz kože. Nikoli se ne ve, mogoče pa vama bo kdaj zabavno imeti zagorel tropski žur.

Čisto sem navdušena, kdaj in kje ga bom lahko kupila?

Chocotan potrebuje le še nekaj finih detajlov, prav kmalu ti bo na voljo na najljubši spletni strani www.skinfairytale.si, tukaj sem doma, poleg tega pa ga boš našla v veliko krasnih trgovinicah in salonih po celi Sloveniji. Seznam nekaterih prodajnih mest preveri s klikom na tole super povezavo.

 

Monika CEO, avtorica nagrajenega spletnega dnevnika leta 2018 v kategoriji najboljši slovenski lepotni blog leta 2018/ Sugarlove blog.

Foto: @sugarloveblog

nega kože,

 

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)