Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

JAZ & SKIN FAIRYTALE

Čutim potrebo pa zapisu tega bloga …

 

Da se še enkrat predstavim. V prvi vrsti sem mamica, ki si tako kot vsaka druga želi najboljše za svojega otroka. Če se dotaknem same nege, vsekakor prisegam na naravno. Zakaj na naravno, mislim, da sem na to temo že veliko napisala, pa tudi ptički zunaj že čivkajo o prednostih sestavin naravnega izvora.

 

Po izobrazbi sem vzgojiteljica predšolskih otrok. V osmih letih dela v vrtcu z otroki s posebnimi potrebami in v rednem programu sem se naučila potrpljenja, ljubezni, sprejemanja in vere. Najbolj ponosna sem na občutek empatije, ki sem ga razvila. Mogoče je bila to bistvena prednost, da sem ustvarila izdelke, ki so me popeljali do odprtja podjetja in začetka moje zgodbe SkinFairytale, ki jo skupaj z mano pišete VI – zadovoljni uporabniki.

 

Ko si enkrat v poslovnem svetu, se moraš okrepiti. Postati trdnejši, saj, roko na srce, ni lahko. Seveda ima vsaka pot v življenju prednosti in slabosti. Sama sem takšna, da se pogosteje ustavljam ob minusih. Premišljujem o njih, kolebam, iščem rešitve, si zastavljam vprašanja, jočem … Seveda se poberem s pomočjo prijateljev, podpornikov in družine. Moja Lučka je moja čisto prava lučka v življenju. Moj partner pa najtrdnejši steber, ki me podpira v vseh situacijah. Brez njiju SkinFairytale ne bi nikoli oživel.

 

In da preidem k bistvu, zaradi katerega pravzaprav pišem ta blog …

Nisem zdravnica, moje znanje ni farmacevtske narave, nisem zdravilka in nisem izobražena terapevtka. Vse, česar sem se naučila, so me naučili življenje, izkušnje in seveda zanimanje za naravno ter želja po pomoči ljudem, ki se znajdejo v stiski pri težavah s kožo pri sebi in svojih otrocih. Nikdar ne želim, da bi moji zapisi izpadli kot pljuvanje po doktrini v smislu, da menim, da nimajo pojma! Jaz nimam pojma ;), imam pa dušo: igrivo, prijazno, vedoželjno, ponižno, včasih trmasto. Kaj bi dala za vse znanje, ki ga premore medicina! Takrat bi lahko premikala gore.

 

Včasih mi je hudo, ker se ne znam pravilno oziroma strokovno izražati, kar se zdaj od mene pričakuje. Včasih se preprosto ne znam obrniti v pravo smer … obstanem. Po navadi se takrat zlomim. Kljub temu da nisem mama otrokom, ki jih vsakodnevno vidim na slikah, ki mi jih pošiljate na FB ali mejl, se zlomim. Na predavanjih, kjer so prisotni otroci s hudim stanjem kože, kot je RSS (RedSkinSyndrom) oziroma sindrom rdeče kože, o katerem pišem v enem od blogov, v sebi jočem. Ne morem si privoščiti pravih solz, niti jih ne želim potočiti ob ubogi mami, ki v meni vidi rešilno bilko. Niti ne ob otroku, ki me z bistrimi očmi gleda in posluša kljub neprestanemu praskanju kože, ker je v prostoru prevroč in presuh zrak, zaradi katerega mora med predavanjem hoditi ven, da se ne spraska do krvi. Ampak bolečina, ki jo takrat čutim, me spremlja še ure po tem, ko zapustim predavalnico.

 

To, kar počnem, ni le to, da pripravljam predavanja in prodajam izdelke. To, kar počnem in kar občutim, je mnogo več.

Ko sem začela izdelovati terapevtske izdelke, nisem razmišljala o zaslužku (čeprav brez tega ni možno živeti), ampak sem želela resnično ponuditi nekaj, kar bi olajšalo življenje družinam. Seveda ne morem pomagati vsem. S tem sem se enostavno morala sprijazniti. Čeprav sem začela pripravljati drugačna mazila/kreme in sem v recepture vložila pozitivno energijo, čas, denar (ki ga je šlo seveda ogromno, preden sem se odločila za obstoječe sestavine v balmih), z njimi ne morem rešiti in pomagati vsem.

Veliko vas je, ki moje balme imenujete čudežne kremice. Hvaležna sem, hkrati pa pod pritiskom z ogromno odgovornostjo pred naslednjim staršem, ki se bo obračal k meni po pomoč. Imam občutek, da marsikdo od mene pričakuje več, kot mu lahko ponudim. Moje predlogi oziroma svetovanja temeljijo izključno na podlagi izkušenj, pridobljenih z uporabniki, s prebiranjem tujih člankov, s pomočjo Googla in Facebooka, preko skupin, ki se ukvarjajo s to tematiko itd. A ker se je veliko nasvetov izkazalo za pozitivne, jih seveda rada delim z upanjem, da bi pomagali prav vsem. Niso pa vsi podprti s študijami in podobno.

Pri meni največkrat obvelja pristna zdrava “kmečka pamet”, pravi moja babi.

Ker pa vem, da se v poplavi informacij težko znajdete, sem v ta namen napisala že kar nekaj BLOGOV, sestavila NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA, izključno po svojih prepričanjih in izkušnjah, ki vam lahko pridejo prav. Vsakodnevno prejmem veliko mejlov  in klicev v povezavi z nasveti, vprašanji o pravi negi, izdelkih.

 

Glavni zdravilci ste vi, dragi uporabniki, starši … zato bi mi veliko pomenilo, da bi si prebrali te zapise. Napisani so za VAS. S tem ne boste olajšali svetovanja le meni, ampak boste tudi sebi marsikaj razjasnili. Koliko od prebranega boste koristili in upoštevali, je odvisno le od vas. A vi ste tisti glavni doprinos k celotni spremembi.

 

Veliko vas je, ki mi pišete, da ste preizkusili že vse, zapravili celo bogastvo, a da nič ne pomaga. Sprašujete me, če vam lahko jaz zagotovim, da vam moji izdelki bodo. NE, žal tega od mene ne boste nikoli slišali ali si prebrali. Na vašo žalost oziroma vašo srečo. Lahko boste našli rešitve v mojih izdelkih, lahko, da vam ne bodo ustrezali. Takrat boste raziskovali naprej. To je vaša pot. Niste si je izbrali, vam je pa namenjena. Želim si, da bi po njej bolj lahkotno stopali s pomočjo mojih nasvetov in izdelkov. Verjemite vase, v svojo osebno moč in željo!

… make your skin come true!

Katarinca

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)