Z izdelano v Sloveniji.
SLO

IZRAŠČANJE ZOBKOV

“Moji beli zobki, moji beli zobki, kakor sneg se svetijo…” prepeva o svoji zobkih  Sapramiška v pravljici avtorice Svetlane Makarovič.

Izraščanje prvih zobkov pa ni tako luštno. Spremlja jih lahko vročina, jokavost, neprespane noči, tako malčkov, kot seveda tudi mamic in očkov. Pri nas je že nekaj časa od prvega zobka in prav nič luštno ni bilo. Preizkusila sem kar nekaj različnih variant za lajšanje. Mamice gotovo veste o čem govorim…

Jantarjeve ogrlice, homeopatija, razna grizala…A nam ni pomagalo nič. Veliko cartanja in neprespanih noči. Takrat sem opazila tudi pogostejša vnetja ritke, na srečo nas je vedno rešil RashBalm Baby. Ko sem prebirala zapise na spletu, sem naletela tudi na pomoč pri izraščanju zobkov z eteričnim oljem sivke in čajevca.

Priporočam vam kvalitetna eterična olja, naj ne bodo kupljena v drogerijah. Ker se eterična olja redčijo, vam svetujem, da jih redčite v kokosovem olju in si pripravite mini mazilo ali še boljša in bolj priročna oblika pripravka v  steklenem roll-onu. Kupite ga lahko na spletu. Uporabite lahka in hitro vpojna olja, meni najljubše bazno olje je vsekakor kokosovo frakcionirano olje. Je lahko, brezbarvno in hitro vpojno olje, primerno za občutljivo kožo.

Sama sem v 15ml roll on dodala 1 kapljico etričnega olja čajevca in 2 kapljici sivke.

Roll-onček sem uporabljala le na koži, nič oralno (na dlesni). Nanašala sem na lička in okoli ust.

Dobra novička za vse, ki imate RashBalm Baby. Ker  ta vsebuje tudi eterična olja čajevca, sivke, pačulija, bosvelije in mire, vam lahko služi tudi v namen izraščanja zobkov.

Upam, da vam bo nasvet prišel prav in olajšal dni in predvsem noči. Vam in vašim zakladom 🙂

https://skinfairytale.si/izdelek/rash-balm-baby/

 

Katarinca

 

 

Iskreni do vas
in vaše kože
 • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
 • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
 • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
 • Naravno ne pomeni vedno varno!
  Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 40.000
zadovoljnih stank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)