LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

BREZ CENZURE

Tokrat pa malce drugačna objava,kot ste jih vajeni pri prodajalcih oz. podjetjih.

Sama sem od nekdaj spoštovala poštenost, srčnost in predanost. Nikoli nisem marala pretiravanja, hinavščine in napihovanja nekih prodajnih zadev, le zaradi zaslužka. Pa dobro, itak vemo, da je to naš kruh. Ampak za kaksno ceno?

Spomnim se, ko sem sama bila večkrat prinesena naokoli preko oglasov, saj kdo pa ni bil.

In potem si dobil izdelek in sam OMG, nisi vedel ali se boš zjokal ali počil od smeha.

Ko sem se odločila odpreti  podjetje, mi je bilo prvo vodilo to, da od te miselnosti ne odstopim. Naj si bo to v odnosu s strankami,partnerji ali zaposlenimi.

Zakaj? Ker  se zaupanje  začne v odnosu. Lahko imaš povprečen izdelek, ki ima na trgu ogromno konkurence, a tu je pomembna duša izdelka oz. projekta. Ta duša bo naredila izdelek, ki se bo dobro prodajal, ki  bo prinašal dobiček in najbolj pomembno- zaupanje strank, da se bodo vračale nazaj, ne le zaradi produkta, ampak zaradi tebe.

No, moja dušica mislim, da gre kar v pravo smer, oz. jo bom še naprej usmerjala v pravo – K vam dragi moji kupci, sledilci, prijatelji, znanci.

Ker želim, da se nikoli ne počutite preneseni naokrog s  SkinFairytale, sem se odločila, da  ne bom izpostavljala le plusov svojih izdelkov, ki jih seveda kot ustvarjalka vidim največ,ker slabega izdelka ponuditi na trg mi je pod častjo 😉 a vseeno, gre za naravno kozmetiko in niso neke “čudežne maže” s sinetitčnimi sestavinami iz prihodnosti, ampak realni izdelki, za katere se vedno trudim, da so sestavljeni iz sestavin, ki bi si jih tudi sama kot kupec želela na svoji koži.

Pri terapevtski liniji ne bi izgubljala besed. Ker dejansko je tako, da enim pomagajo enim ne. Tisti,ki jim naravni balmi ne pomagajo ali izzovejo alergijsko reakcijo, se čudijo , kako lahko naravna zadeva poslabša stanje. Mislijo, da če je izdelek naraven, da je to nemogoče. Seveda je mogoče, da tudi naravni izdelki izzovejo reakcijo na koži in seveda poslabšajo stanje. Kljub temu, da je izdelek sestavljen iz sestavin, ki so v moji praksi prinesle najmanj reakcij a ljudje smo si različni. Imamo drugačen življenjski slog, prehrano in okolje. Če vzamemo na znanje, da nekdo, ki ima alergijo npr. na arašide (ki so naravni), lahko doživi anafilatični šok, moramo vedet, da lahko nekomu poslabša stanje pri atopijskem dermatitisu že samo ena sestavina npr. konopljino olje. Pa če jez ali vi za ta alergen ne veste, pač na to ne moreva vplivati. Zato se pri terapevtski liniji ne bi zadrževala, seveda je moja največja želja, naredi izdelek, ki bo ustrezal vsem in pozdravil vse. Hej, sanje so le sanje, kajne? 😉

Pa da se posvetim prvemu lepotilnemi izdelku. Kako nanj gledam kot formulantka?

  • všeč mi je, ker lahko ponudim izdelek, za katerega lahko brez slabe vesti trdim, da je 100% naraven

  • všeč mi je, ker ne promovira le sončenja

  • všeč mi je, ker je lahko nekaj naravnega tudi namenjeno lepotičenju in predstavlja alternativo  sintetičnim izdelkom na trgu

  • Všeč mi je, ker je prepričal tudi tiste, ki niso pristaši naravne kozmetike, ker le ta “ni dovolj dobra” ali ne prinaša rezultatov

  • všeč mi je, ker je moja! 😉

M0je mnenje kot uporabnik oz. pomankljivosti Chokoladke,ki je zaenkrat nisem znala formulirati drugače, a bo v pomoč vsem,ki se odločate za nakup.

Boste dišali po poletju in noro lepo,za dol pasti?

Ne. ?

Vonj je nežen, nevsiljiv. Dolgo sem iskala naravno dišavo, ki bi spominjala na poletje, ala frangipani, plumerija, monoi…a na žalost naravne različice nisem našla, ne v tujini ne pri nas. In kaj mi je preostalo? Oblikovati naravno dišavo z pomočjo eteričnih olj. Jup, tu se je pa  zopet malce zataknilo. Najlepše,vsaj meni, dišijo citrusi, a kaj ko je potrebno biti previden zaradi fototoksičnosti. Potem je tu sivka, ki lepo diši a roko na srce, ne bi odganjale le moljev 😛

Potem sem želela dodati sandalovino, ta pa je dvignila ceno izdelku za skoraj 100%. Hm, smola..ok, imam vanilijo- sem si mislila, a na žalost je bila slaba letinja vanilije in je enostavno ni bilo moč dobit, razen parfuma. Potem sem si pa rekla, naj bo dišava terapevtska tako za um kot negovalni učinek in sem dodala cedro, benzoinsko smolo, ki malce posladka in se uporablja za alternativo vaniliji v parfumih in seveda poživljajoca citrusa, limono in pomarančo.

Ali se spere z vodo?

Ja, spere se, če se dolgo namakate v vodi ali uporabite gel za tuširanje. Kar je lahko prednost ali slabost. Kakor za koga.

Ali na koži pušča lise?

Ker vsebuje mikro bleščice,mineralni pigment mice, ne pušča lis, se pa te bleščice rade zadržijo med kožnimi gubami. Rešite tako, da ponovno razmažete. Ste pa lahko tudi lisaste, če ne boste dobro razmazale, zato se poglejte tudi od zadaj, oz. na predelih katere ne vidite ob nanosu, npr. meča ;). Rešitev? Ni potrebno drgniti z kože kot nore potem, le znova razmažete.

Ali pušča madeže na oblačilih?

Belih in svetlih oblačil ne priporočam, ker  bodo od Chokoladke oz. od bronz bleščic.

Ali me bo zaščitila na soncu?

Ne, kje pa. Lahko pa vas “skuha” hahaha

Chokoladka ne vsebuje zaščitnega faktorja SPF.

 

Če imate še kakšno vprašanje, bom rade volje iskreno odgovorila.

Katarinca

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)