Z izdelano v Sloveniji.
SLO
LITTLE ONE'S - NOVA OTROŠKA LINIJA !

BLACK MASK - home edition

Vsi poznamo črno masko, ki je nekaj časa nazaj krožila po spletu.
Ker je bila črna maska super popularna in priznam, sem si jo naročila tudi sama, sem bila nad njenim delovanjem  razočarana. 
Ko sem jo po 30 minutah vlekla iz sebe, sem mislila, da si vlečem kožo iz obraza  in če me je kdo opazoval je vrjetno dobil občutek, da gleda Jim Cerryja v filmu Mask, tik preden postane zeleni možicelj ali pa grozljivko The Exorcist. Razen rdečice in populjenih dlačic z obraza, za katere  nisem niti vedela, da jim imam, učinka ni bilo. Receptek bo prišel prav , če imate nečisto kožo z aknami/ mastno kožo, jaz imam čisto normalno, ne premastno in ne presuho, izpustimo “time before u know who comes ;)”.  Odločila sem si jo pripraviti sama in z vami podeliti enostaven receptek.

Potrebovali boste:
1/2 čajne žličke agar agarja
1 jedilno zlico oglja
100 ml vode
Posodo v kateri boste segrevali
Čajno žlico ricinusovega olja (jaz sem si izbrala tega, lahko ga nadomestite z katerim koli, primernim za vašo kožo )
2 kapljici eteričnega olja pačulija
3 kapljice eteričnega olja sivke

Hladni vodi sem primesala agar, oglje ju segrevala in mešala 1min , nato odstavila. Ohladila toliko, da ne bi peklo na koži, a ne preveč ohladiti, saj se bo potem začela maska že močno strjevati in boste imeli obraz v “gruducah”. Naj bo gostota podobna jogurtu.
Nato sem v ricinusovem olju zmesala etericna oljcka in jih dodala ohlajeni masi. Z čopicem nanesete na predhodno očiščen obraz in
pustite delovati le 15 min.

Zakaj?
Tako kot glina, tudi oglje začne po 15min vračati koži vse strupe, katere je pred tem vlekel nase.  Ne več kot 15 min puščati na koži.

Ko boste jemale masko z obraza ne bo nič vleklo ampak se bo lepo lusčilo iz obraza.

Nato se namazite z svojim izbranim serumckom ali kremico ♡♡♡♡

 

 

Iskreni do vas
in vaše kože
  • Ne želimo, da se odločate med naravno ali nenaravno kozmetiko, ampak znate izbrati tisto, kar deluje in je dobra za vašo kožo.
  • Skrbno izbiramo sestavine, ki delujejo!
  • Aktivne učinkovine, ki so izbrane % glede na željen učinek in ne le za uvrstitev na dekleracijo (INCI)!
  • Naravno ne pomeni vedno varno!
    Naši izdelki, so dermatološko testirani in iz izbranih sestavin, ki so se v NAŠI praksi in ne le TEORIJI izkazali na koži blagodejno in nedražeče.
Več kot 60.000
zadovoljnih strank
Preverjen kupec
Aleksandra R.
5.0
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Odlične kreme! S hčerko sva navdušeni nad Protect balm, jaz jo uporabljam za obraz, ker imam zelo občutljivo, suho kožo; hčerki pa mažem suhe flekce po telesu, posledice reakcije na hrano. ❤️

#

Pravljična dobrodelnost

SkinFairytale od vsakega prodanega izdelka, 10 centov nameni v dobrodelne namene. Do danes se je v ta namen izplačalo že več kot 2.500 eur. Da ta znesek še povečamo, pa nam s svojim nakupom lahko pomagate tudi vi! :)